Når livet ikke er helt på topp.

Alle har sånne dager der livet ikke føles helt på topp. Hva som helst kan ødelegge dagen din. I dag er det en sånn dag for meg. Føler at alt går meg imot. Jeg er den type jente som alle tror ikke har en minste beskymring. En som smiler og ler hver dag. Jeg skal bruke denne bloggen til å få ut følelsene mine. Det er en salgs terapi å sette ord på følelsene mine tror jeg. I hvert fall sånn jeg føler det.  

Men ja, tilbake til saken; man vil ikke vise til andre folk at man er svak. Når det gjelder kjærlighet så er det noe du syns er en smule ubehagelig å snakke om. Jeg er den type jente som sier at jeg ikke liker noen, men egentlig så er jeg utrolig forelsket i denne ene gutten. Men ingen vet det. Du vet ikke en gang om han merker det. Alle tror jeg er den jenten som sovnet lett om kveldene etter jeg har tatt meg en rolig kopp te. Men det er jeg ikke. Utallige ganger har jeg sittet oppe til langt over midtnatt og grått meg i søvn, men det er det ingen som vet. Som oftest er det fordi jeg ikke føler meg "populer" nok. Mange vil nok syntes det hadde vært merkelig om jeg hadde gått rundt å sagt noe sånn som dette, fordi egentlig har jeg mangee venner som jeg elsker over alt på jord, og jeg er ikke en stille person som sitter i et hjørne alene, men allikevel er det en sånn følelse jeg har inne i meg. Og, det verste er at det er min egen feil. Ingen andre kan gjøre noe med det. Bare meg selv. Men problemmet er at jeg ikke vet hva jeg kan gjøre! og hvordan jeg kan gjøre det. Har fått mine muligheter, men har alltid vært for sjenert til å gjøre noe med det. Og igjen, de fleste tror ikke jeg er en sjenert person. Det virker ikke som noen merker når jeg har det som verst. Ingen som merker at jeg har utrolig dårlig selvtillit. Er også utrolig redd for å miste noen. Om de ikke vil være venner med meg lenger. men det er nok egentlig bare inne i det rotete hodet mitt.  Og grunnen til at jeg ikke snakker om følelsene mine er rett og slett at jeg er redd for å bli såret.

Så ja, har fikk du en liten smakebit på hva denne bloggen kommer til å handle om. 

556620_401810553225113_538483628_n_large304382_4088901832393_710129856_n_large

 

( er utrolig dårlig til å skrive følelsesladde innlegg, høres så mye bedre ut i hodet mitt. Håper du skjønner hva jeg mener.) 

- Blogges senere!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mittlivsomdumungdom

mittlivsomdumungdom

15, Agdenes

hei! jeg er en jente på 15 år som skriver om mine følelser og min hverdag! Håper du liker bloggen min.

Kategorier

Arkiv

hits